Home Personeel Is dit het beste eindejaarsgeschenk voor uw personeel?

Is dit het beste eindejaarsgeschenk voor uw personeel?

by admin

Elk jaar opnieuw kiezen heel wat bedrijven er voor om als blijk van waardering hun personeelsleden een eindejaarsgeschenk te geven. Dit is natuurlijk een fantastisch gebaar, maar voor welk eindejaarsgeschenk moet u precies kiezen? De mogelijkheden op dit vlak zijn uiteraard ongelofelijk uitgebreid. Echter is het zo dat lang niet elk geschenk bij iedereen in de smaak zal vallen, in tegendeel. Hoe kunt u echter precies bepalen wat nu het meest optimale geschenk is voor uw personeel? Dat hoeft niet zo moeilijk te zijn als u mogelijks op het eerste zicht zou vermoeden. Het schenken van een eindejaarspakket bestaande uit  verschillende artikelen zou bijvoorbeeld zomaar eens het beste eindejaarsgeschenk kunnen zijn. Dit overigens niet alleen voor uw personeel, maar ook voor u als onderneming.

Wat maakt een eindejaarspakket schenken zo interessant?

Er bestaan heel wat verschillende redenen waarom het schenken van een eindejaarspakket als interessant kan worden bestempeld. In eerste instantie spreekt het voor zich dat u als bedrijf volledig zelf kunt bepalen hoeveel budget u wenst te spenderen aan deze pakketten voor uw personeel. Heeft u slechts een beperkt budget voor handen? Dan kunt u op basis daarvan een mooi pakket uitkiezen. Heeft u wat meer geld te besteden? Dan kunt u uiteraard kiezen voor een groter eindejaarspakket bestaande uit nog meer artikelen of producten.

Een tweede voordeel heeft uiteraard betrekking tot de inhoud van de eindejaarspakketten voor uw personeel. Er zijn door de jaren heen ongelofelijk veel verschillende soorten pakketten op de markt verschenen. Denk op dit vlak maar eens aan de onderstaande mogelijkheden:

  1. Een eindejaarspakket met voeding;
  2. Eindejaarspakketten met wijn of andere alcoholische dranken;
  3. Pakketten met verzorgingsproducten;
  4. Kerst- of eindejaarspakketten met belevenisbonnen of iets dergelijks;

Zijn enkele van uw personeelsleden vegetarisch of drinkt men geen alcohol? Dan is het dus mogelijk om daar met behulp van eindejaarspakketten op de meest optimale wijze op in te kunnen spelen.

Een eindejaarspakket op maat laten maken

Heeft u geen eindejaarspakket gevonden die perfect weet te voldoen aan uw vooropgestelde verwachtingen? Dat hoeft nog niet meteen een probleem te zijn. Het is immers zo dat er ook heel wat winkels zijn die het mogelijk maken om een eindejaarspakket op maat te laten maken. Op deze manier kunt u pas echt over de hele lijn rekenen op een optimale tegemoetkoming aan uw vooropgestelde wensen. Bovendien kunt u er zo uiteraard ook voor zorgen dat elk personeelslid meer dan tevreden zal zijn met het ontvangen geschenkpakket.

Wanneer uw eindejaarspakketten bestellen?

Wanneer u eveneens met het idee speelt om eindejaarspakketten te schenken aan uw personeel is het wel altijd van belang om deze tijdig te bestellen. Heel wat ondernemers stellen dit in principe uit tot het najaar is aangebroken. Dit lijkt nog voldoende tijd te zijn om de pakketten aan te kopen, maar in de praktijk is dat niet het geval, in tegendeel. Het is namelijk zo dat de meeste bedrijven hun bestelling voor de eindejaarspakketten reeds plaatsen in de zomer. In principe is de maand augustus dan ook de beste maand om uw bestelling te plaatsen. Dan heeft u ook de keuze uit een zo ruim mogelijk assortiment met eindejaarspakketten voor uw personeel.

Related Posts