Home Tech 5 interessante zakelijke applicaties voor Android gebruikers

5 interessante zakelijke applicaties voor Android gebruikers

by admin

Heel wat zakenmensen zweren bij het gebruik van een smartphone die draait op Android. Dit platform heeft door de jaren heen dan ook meermaals aangetoond zeer betrouwbaar en bovendien ook zeer uitgebreid inzetbaar te zijn. Wanneer ook u van plan bent om gebruik te gaan maken van een smartphone die draait op Android kan het geen kwaad om even na te gaan welke applicaties er voor u potentieel interessant kunnen zijn. Wij zochten alvast 5 interessante, zakelijke applicaties voor u uit en hebben ze op deze pagina op een rijtje gezet.

1.) Microsoft Office Mobile

Het merendeel van de mensen die actief zijn in de zakenwereld kiezen er voor om gebruik te maken van Microsoft Office op hun laptop of computer. Ook voor Android smartphones is er een dergelijk systeem beschikbaar. Microsoft Office Mobile zorgt voor ondersteuning voor programma’s als Excel, Word en PowerPoint. Wat het gebruik van Microsoft Office Mobile nog interessanter maakt? Dat de app volledig gratis te downloaden is!

2.) Google Drive

Heel wat mensen die zweren bij Android en het gebruik van een op Android gebaseerde smartphone maken uiteraard ook gebruik van Google Drive. Het spreekt voor zich dat dit programma eveneens wordt ondersteund door Android smartphones. De cloud-app zorgt er voor dat u toegang krijgt tot alle bestanden die er op uw Google Drive zijn terug te vinden. Dit betekent dat u de bestanden niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt aanpassen en zelfs delen met anderen. Het spreekt voor zich dat ook de Google Drive app gratis kan worden gedownload. Sterker nog, op menig aantal Android smartphone is ze standaard terug te vinden.

3.) iAnnotate

Een derde mobiele applicatie voor Android gebruikers luistert naar de naam iAnnotate. Door gebruik te maken van de iAnnotate applicatie is het mogelijk om PDF-bestanden op uw smartphone te bekijken. Dat is op zich niet zo heel bijzonder, ware het niet dat u ze ook van commentaar kunt voorzien. Vervolgens kunt u de aangepaste of bijgewerkte PDF opslaan en delen met derden. Door middel van een digitale pen is het eveneens mogelijk om aantekeningen of schetsen aan te brengen op de PDF. Ook voor de iAnnotate applicatie geldt dat ze volledig gratis is te gebruiken.

4.) CamScanner

De vierde applicatie uit dit rijtje met aan te raden zakelijke app’s voor Android is ‘CamScanner’. Heel wat zakenmensen krijgen onderweg documenten te zien die voor hun van belang kunnen zijn. Uiteraard kunt u dan een gewone foto nemen van de papieren, maar dat is zelden echt duidelijk. Door gebruik te maken van de CamScanner app wordt daar verandering in gebracht. Met behulp van deze app gaat de camera van uw smartphone immers fungeren als soort van scanner waardoor de documenten veel duidelijker leesbaar zijn. Bovendien is het met de app mogelijk om de documenten bij te snijden en ze te voorzien van annotaties evenals watermerken.

5.) Asana

Asana is een razend snel tempo populair geworden. Door gebruik te maken van deze mobiele applicatie zorgt u er voor dat zowel taken als workflows van een teamproject overzichtelijk gehouden kunnen worden. Asana maakt het mogelijk om niet alleen projecten toe te wijzen, daarnaast kunnen er ook prioriteiten worden ingesteld. Bovendien is het voor elke deelnemer op elk gewenst tijdstip mogelijk om de progressie van het project op te volgen. Asana is in de praktijk volledig gratis te gebruiken tot 15 teamleden.

Related Posts